Nejste přihlášen/a.
Zdravim , když hraju bf 3 , hraji třeba hodku někdy víc někdy míň ale většinou se mi sekne obrazovka a musím resetovat cely PC , mám dané napájení vysoký výkon , počítač stál 20 tisíc .. 8GB ram , grafarna 2Gigova , nevim v čem to muže byt , když dřív sem hraval neseklo se mi to nikdy , ted docela často .. hru haji na vysoke detaily takže v PC si myslim problem nebude
doplněno 22.05.13 16:18:ještě dodám že PC sem vyčistil ( prach ) ..
Neurazil jsi si tím čištěním od prachu něco? Popřípadě nedodělal jsi něco statickou elektřinou? A zkus během hraní zkontrolovat teploty na procesoru a grafické kartě.
doplněno 22.05.13 19:00: Praivo: Už jsem potkal i případ, kde byly větráčky dané tak blbě, že se horký vzuch uvnitř bedny akorát točil. To je potom teprve chlazení.
No to zjistím jak? Nepomohlo by kdybych třeba oddělal celý boční kryt aby to lépe větralo? i když tam mám 3 větráky , ve předu malý , v zadu menší a na boku velký , jenže mám to špatně dané , a možná to také špatně větrá mám ten boční větrák asi 2-3 cm od boku stolu ..
Nebylo by od věci dát jeden malý tam nahoru.
Jakým směrem fouká ten boční?
doplněno 23.05.13 16:52:Tam nejspíš je něco novějšího od Intelu, radši tedy alza.cz/...
Mrkni natoto alza.cz/...
BF3 na Procesoru muže byt dost velka teplota . (mali ventilator + hlinik nemusi stacit)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.