Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazání fotek

Od: hankas® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Smazala jsem úmyslně fotky z disku D ze složky, ale zůstaly mi prázdné ikony a ty mě smazat nejdou.

Jak je mám odstranit? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dery*
hodnocení

0x

Zkuste restartovat počítač.
Poté by měly ikony zmizet.

hodnocení

to už jsem udělala, nezmizely :(

praivo*
hodnocení

0x

Co myslíš tím "prázdné ikony"?

doplněno 22.05.13 18:26:

CCleaner --> při instalaci odmítni Google Chrome --> pod "Windows Explorer"zaškrtni (jestli to nebude zaškrtlé) "Thumbnail Cache"(takhle je to myslím i v české verzi, odmítli mi zveřejnit opravený překlad - ten si můžeš stáhnout zde - soubor vlož do "lang"ve složce s CCleanerem; přeložený název je "Mezipaměť náhledů") --> klikni na "Spustit Cleaner".

doplněno 22.05.13 18:29:

Případně něco podobného zaškrtni i na kartě "Aplikace"u Picasy (nevím, co tam je, Picasu už nepoužívám).

doplněno 22.05.13 21:14:

A udělala jsi to, co jsem napsal?

hodnocení

Když otevřu nějaký prohlížeč,třeba Picasa, nebo Zoner, tak fotky nejdou otevřít, nemají žádné Mb,protože jsou smazané, jen je tam prostě barevný čtvereček,který je tam vždycky, před otevřením fotky. Když na něj klikneš,otevře se ti fotka,ale tady se neotevře, protože tam fotka není.

doplněno 22.05.13 16:46:

Tam,kde nejsou obrázky, jsou smazané fotky,takže to jsou prázdné ikony.

Smazání fotek
hodnocení

CCleaner mám nainstalovaný,ale nevím jak by mě mohl pomoci. Jinak moc děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]