Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafika

Od: leoš odpovědí: 6 změna:
:(Prosím vás potřebuji stáhnout instalaci na grafickou kartu a to : S3trio3D Na slunečnici ani trident jsem to nenašel prosím pomožte spěchá to díky moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

leoš
hodnocení

0x
Je to na Windows 98.

hodnocení

0x

Já bych to zkusil tady: members.drivergui/...

Jsou tam na S3 ovladače,vyber si přesný typ.

Kdyžtak je to www.driverguide.com tam se zaregistruj (zdarma) a pošlou ti jmeno a heslo

leoš
Tam to nějak nejde zkoušel jsem to víc krát. A něco v češtině by nebylo? Nebo nejde to poslat e-mailem?

hodnocení

0x
A co tam nejde, stahuje se tam v poho. V češtině třeba www.cska.cz/ovlad/... nebo tady www.autocont.cz/s/... ale na tom driverguide je toho myslim víc. Jo ale na těch českejch je většinou jen odkaz na stránky sevisní podpory výrobce.

hodnocení

0x
leoš
Já si nemůžu pomoct ale ovladač na kartu co potřebuji tam není: S3 Trio 3D Prosím pora%dte ještě co s tím díky moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma instalace grafické karty

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]