Nejste přihlášen/a.
Ahojte...) Vím že je to blbý, ale nemůžu se doma přiznat, že jsem si polila notebook. Chtěla bych říct, že se mi přehřál, a potřebovala bych vědět, jakej důvod toho přehřátí bude že už nepojede...nebo, že bude oprava příliš nákladná...
Vím že je to dívná otázka, ale prosím, potřebuju to vědět...
Předem děkuji...)
Není to divná otázka, možná se Ti spíš budou zdát divné odpovědi, které Ti radí aby ses přiznala. Určitě jsi NB nepolila schválně a stát se to může opravdu každému. A přiznání je lepší než lhát rodičům, věř mi, lež má krátké nohy. Já být Tvým tátou, určitě bych ocenil spíš to přiznání k průšvihu, než abych brzo přišel na to, že jsi mi lhala...
K tomu polití: Pokud má noťas ještě mít nějakou šanci na záchranu, okamžitě z něj vyndej baterii a nech ji vyndanou, dokud nebude vyčištěn (umytím lihem a vysušením). Ne aby tě napadlo ho dát na radiátor!
doplněno 21.05.13 20:16: Dík za bod
Praivo, máš naprostou pravdu, pokud se týká první pomoci pro politý comp nebo utopený mobil. Tazatelka ale už pravděpodobně notýska zkoušela zapnout, a kdoví, kdy ho polila, ten NB už opravdu může být díky elektrochemickým pochodům po smrti..
Každopádně ae za osvětu, co dělat s mokrou elektronikou, Ti dávám
A nemyslíš si, že bude kapku divný jak dokážeš najednou identifikovat závadu? Krom toho politý notebook poznáš, když ne už zvenku tak jakmile se podíváš pod kryt. A další věcí je to, že i ntb si hlídají teplotu a vypnou se, takže šance že první přehřátí něco oddělá je malá. A nemyslíš, si, že až se přijde na to, žes kecala tak to bude ještě horší?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.