Nejste přihlášen/a.
Ahojte
Chtěla bych se zeptat ...polila jsem si už dřív notebook. V opravně po mě chtěli 10 000 a stím, že mi vymění celou základní desku. Na to jsem se jim samozřejmě vykašlala
... Ale šlo že bych si koupila základní desku někde v obchodě, a nechat si ji vyměnit?
Jel by notebook jako dřív? A kolik by ta výměna asi stála?
Předem děkuji za odpověď )
A to myslíš, že "někde v obchodě" koupíš MB výrazně levněji, než v tom servise?
Jediná šance by byla koupit někde týž notes třeba s prasklým displayem a z těch dvou poskládat jeden funkční - pak by notes jel "jako dřív". A pokud najdeš mezi kamarády nějakého šikulu, nemuselo by to být ani drahé...
Jak už někdo psal, nejlepší by bylo sehnat ten samý bazarový, nefunkční, a poskládat je dohromady. Jenže - nefunkční, ale s deskou v pořádku :D
Výměna nemá moc smysl, ony ty základní desky do notebooků stojí taky 3500-4500-víc, třeba do toho mého byla uvedena cena desky "na vyžádání" a to ne u našeho místního prodejce, ale u výrobce v UK (který bude štěstím bez sebe, že z fabriky tahá mezi desetitisíci kusů jeden jediný, balí ho samostatně, samostatně posílá.. a taky si to nechá zaplatit).
To, že by po výměně nemusel najet OS a musel by se přeinstalovat, je asi to nejmenší.
Takže asi načase začít vybírat nový ntb..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.