Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
když jsem do svého pc nainstaloval Alcohol 120, tak se mi zobrazil průvodce přidáním nového hardwaru. No po dlouhém pátrání jsem zjistil, že to je scsi/raid host controller. Bylo tam napsáno, že nemám naistalovaný ovladač a nevím kde ho sehnat. Dáte mi web. stránku nebo jiný návod kde ho sehnat?
když jsem do svého pc nainstaloval Alcohol 120, tak se mi zobrazil průvodce přidáním nového hardwaru. No po dlouhém pátrání jsem zjistil, že to je scsi/raid host controller. Bylo tam napsáno, že nemám naistalovaný ovladač a nevím kde ho sehnat. Dáte mi web. stránku nebo jiný návod kde ho sehnat?
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Instaluješ to pod adminem? Jde o to že alcohol ti přidává virtuální mechaniku, nevim proč pátráč co to je když se ti to tam musí napsat... čili zkus v alkoholu vypnout virtuální mechaniku, nebo ho znovu naistaluj...a doufám že máš win které jsou podporovaný...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]