Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Scsi/raid host controller

Od: koukol* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
když jsem do svého pc nainstaloval Alcohol 120, tak se mi zobrazil průvodce přidáním nového hardwaru. No po dlouhém pátrání jsem zjistil, že to je scsi/raid host controller. Bylo tam napsáno, že nemám naistalovaný ovladač a nevím kde ho sehnat. Dáte mi web. stránku nebo jiný návod kde ho sehnat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lukyn1811*
hodnocení

0x
Nestačilo by CD od základovky? ;)

hodnocení

0x
Instaluješ to pod adminem? Jde o to že alcohol ti přidává virtuální mechaniku, nevim proč pátráč co to je když se ti to tam musí napsat... čili zkus v alkoholu vypnout virtuální mechaniku, nebo ho znovu naistaluj...a doufám že máš win které jsou podporovaný...
lukyn1811*
Aha, četl jsem to narychlo a nějak jsem přehlídl ten Alcohol... Na netu jsem se dočetl, že by to chtělo kouknout, jestli je zapnutá volba ACPI v BIOSu. Pokud ne, tak zapnout a přeinstalovat. Další možnost: v biosu je zapnutý RAID, který se přitom nepoužívá.
No počkej ale pokud si to teď s něčim nepletu tak to je na reinstal pc :) (zapnutí ACPI)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]