Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

YouTube špatně přehrává některá videa

Od: chizuru* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,
dnes se mi začalo stávat, že u některých videí mi YouTube nějak zvláštně "Funguje". Například spustím video o délce 4:35 a najednou se mi kousne na nějakém čase (ten se mění, jednou to bylo 0:29, 0:36, 1:07...), přestože je video plně nahrané. Ale to by mne tolik nezarazilo jako to, že ho "ořízne" a to tak, že přestože předtím byla délka oněch 4:35, najednou se tváří jako by video skončilo a mělo ty plovoucí časy. Pokaždé když znovu načtu video, čas se změní. A u jiných (nebo se to i kombinuje) mi začne "cestovat" směrem vzhůru i s lištou ukazující čas (nahoře se ořezává a dole zůstavá černý pruh. Nějaká rada, nebo se s tím problém potýká více lidí a má to na svědomí "nějaká osoba"?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Jojo, to se u některých holt stává. Při stahování, zpracovávání nebo přehrávání dojde k nějaké chybě a video, přestože bylo načtené celé, se v jednom místě usekne, změní celkový čas a tváří se jako skončené.

Ostatní vámi popisované případy jsem ještě nepostřehl. I tento se stává velmi sporadicky (jedno, dvě za měsíc?) a obvykle se spraví tím, že se stránka načte znovu (prostý klik do adresy a odentrovat).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]