Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si TV LG 42LA960S, která by měla umět přehrávat filmy po domácí síti z PC. Jenomže program, který nabízí LG v podpoře s názvem NERO HOME Essential není kompatibilní s OS WIN Vista, který mám. Proto se při spuštění instalace tohoto programu ihned objeví obrázek s nápisem "KONEC" a nic se nenainstaluje.
Poradí někdo, jak upravit PC popřípadě i router, aby to fungovalo? Router mám NETGEAR WGR 614EE.
Zkusit jiný DLNA server v počítači. Zkus si nainstalovat Serviio to by mělo fungovat. Jinak zkoušet. Proto jsem si raději koupil Samsung ten má po všech stránkách větší podporu. Nebo to zkus přes smartmobil co má podporu DLNA.
Vistu neznám, ale ve Win7 a 8 jde zapnout ve Windows Media Player funkci DNLA - zkuste nejvyšší možný WMP pro váš systém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.