Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký antivir pro NB Win 7 64bit

Od: solenza* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, jaký používáte antivirový program. Děkuju za Vaše tipy. Uvažoval jsem o Nortonu s licencí na 1 rok za 799 vč. DPH s online dodáním. Než ale tento SW zakoupím, chtěl bych se s Vámi poradit, jaký antivirus používáte Vy popřípadě jakou by jste mi dodporučili alternativu. Děkuji za tipy.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Doporučuji Avast (freeware), je zadarmo, málo zatěžuje PC, je kvalitní, rychlý a snadno ovladatelný. A je v českém jazyce.

doplněno 19.05.13 22:08:

Pro běžné užívání nemá cenu kupovat placený, ale pokud jste profík tak Avast professional.

solenza*
hodnocení

Děkuji za tip. Vyzkouším

hodnocení

1x

Jednoznačně Microsoft Security Essentials.

Bezproblémová integrace do systému, nízké nároky na HW při běhu, zdarma, vysoká úspěšnost záchytu nákaz.

vitasekjaroslav
hodnocení

0x

avast frée the best

hop®
hodnocení

0x

Vím, že většina kolegů se mnou nebude souhlasit, ale já mám koupený antivir AVG a jsem naprosto spokojen...

fretka323*
hodnocení

0x

Jáj jsem už několik let NAPROSTO spokojený s AVG Free ale jen vždy aktualizuji na nejnovější(teď třeba 2013 :) )

hodnocení

0x
osobně nepoužívám žádný, ale když po mně někdo chce, tak instaluji Microsoft Security Essentials

aigor*
hodnocení

0x

Podle posledních testů je jeden z nejlepších Avira. Je free, na rozdíl od výše jmenovaných zatěžuje méně PC a má lepší skóre v detekci virů. Sám jej používám na všech stanicích s plnou spokojeností.

Mírnou daní za komfort je občasné okno s nabídkou placené verze.

host*

Avira. Ale nepoužívat na Win98. Pouze od XP výš.

praivo*
hodnocení

0x

Avast už nikdy, vyskakující reklamy dokážou během hraní nebo sledování filmu dost nas*at. Na jednou počítači mám M$E, na druhém teď zkouším Comodo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]