Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videa HD na starém počítači

Od: lukeos* odpovědí: 4 změna:

mám starý počítač tak z roku 2002 a nejdou na něm přehrávat videa v kvalitě nad 480p.třeba video 720p se přehrává zpomaleně ale zvuk jde v normální rychlosti.Zkoušel jsem to v KMP playeru i ve VLC, a je to stejné.Je to tím že tam není něco naistalované nebo tak? Samozřejmě lepší počítač mám ale ten starý pořád jede a nechce se mi ho vyhazovat.můžete poradit?.děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Záleží na tom co tam je za procesor, grafickou kartu a operační systém. Pokud máte k počítači i stejně starý monitor, tak podle mě to ani nemá smysl přehrávat na 720p a víc, protože rozlišení monitoru bude stejně menší. Pokud se toto děje i na internetu, vina může být v pomalém připojení. Takto starý počítač už 720p pravděpodobně neutáhne, celkem buďte rád i za to co zvládá, moje Toshiba z roku 1998 je už tak zachybovaná, že nerozjede ani kalkulačku :D .

lukeos*
hodnocení

celeron 2,53 GHz ,GK 64 MB, RAM 512 MB,OS XP. jen se ptam jestli neni nejaká moznost :)..ale asi ne.

Možná by pomohla lepší grafárna. Můj starý PC je AMD Sempron 3100+ na podobné frekvenci s GK Nvidia 6600 128MB a 720p filmy dává celkem bez problémů. Ale asi se to nevyplatí, dneska se dá někdy i v ekodvoru najít lepší PC který ty 720p filmy zvládne :)

Procesor,ramka i OS v poho, bude to asi v té grafičce. Pomohla by možná i 128 mb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]