Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FPS ve hře

Od: anonym0 odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Poslední dobou mám velký problém s FPS. Míval jsem 100-125, ale teďkom mám tak 60 max. Fakt nevím co s tím, nastavení mám uplně na nízkém a rozlišení taky. Fakt nevím, čím by to mohlo být. Větrák jsem nedávno čistil. Prosík kdyby někdo náhodou věděl, tak mi poraďte, díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

CCleaner + vypnout nepotřebné procesy + zkontrolovat teploty

some1
hodnocení

0x

Koukni na teploty. Tohle může mít mnoho příčin - dosluhující komponenta (nejčastěji zdroj, grafická karta), zaprasený OS (zatěžující procesy)...

hodnocení

0x

Doporučil bych vyčistit celý počítač hardwarově (vysavač, otevřít case a opatrně vysát) i softwarově (CCleaner). Podle mě je ale 60 FPS pořád docela hodně, klasická hra jede průměrně na 30 FPS, musíte mít hodně výkonný počítač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]