Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké hry se mi rozjedou na PC?

Od: sofrma* odpovědí: 4 změna:

Základová deska: FIC K7M-400

Ram: 1535 Mb

Procesor: AMD Athlon XP,1466 MHz(1900+)

Grafická karta: NVIDIA GeForce 6600 GT(1208 MB)

Systém: Windows xp sp3

Jaké pc hry mi půjdou nebo je nějaká stránka na to že si napíšu požadavky pc a vyjedou mi hry?Ale jinak mi jde aj pc hra Prison Break.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

2x

Tak hranici vidim do 2010. A to střední a nízké detaily :( Ale dají se najít dobré hry jako Unreal Tournament, Quake, Need for speed, Warcraft, GTA, ale hry tak 2000-2008.

doplněno 19.05.13 12:39:

Já už hry nehraju, ale podobnou sestavu jsem měl kolem roku 2006-07

hodnocení

2x

Pokud si budete chtít zjistit kompatibilitu hry s pc, tak běžne třeba na xzone.cz . Najděte požadovanou hru a dejte porovnat s Vašim PC. Vaše konfigurace nejsou špatné, rozjedete kvalitní hry tak do roku 2009, ale záleží na grafice, zoufat si rozhodně nemusíte, dnešní hry už nejsou nic moc. :)

sofrma*
hodnocení

A ještě bych se rád zeptal kolik toho moje základovka vydrží,chtěl bych si dokoupit PROCESOR A GRAFICKOU KARTU,takze abych věděl jakou kapacitu procesoru a g.karty mam koupit.Díky..Jinak ta stranka je perfektníí :D

kangaroo*

Tyto základovky umějí max Athlon XP 3200 (1 jádro na tzv. 3,2GHz) a grafiku snad krom 8600GT s 256MB, tak nic lepšího by už neměla umět a podporovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]