Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit FC

Od: jarm® odpovědí: 2 změna:

Dala jsem dnes osobu do svých přátel a přátele mám v příspěvcích i fotkách omezené, takže nevidí jiné příspěvky určené pro blízké přátele.

Před časem jsem tuto osobu zablokovala nebo odebrala - teď nevím. Teď jsem si ji znovu přidala na FC.(oboustranně přijaté přátelství) Jak jde upravit, abych tuto osobu dala do blízkých přátel, ale aby neviděla obsah před datem přijetí na FC až od tohoto dne. Jde to?

doplněno 19.05.13 11:12:

A nevíte ještě kde nastavit, aby ostatní neviděli, že dávám like?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jackr*
hodnocení

2x

Nejde... bud mužeš u každého příspěvku zvláš dávat že nemá vidět tohle jen ten uživatel, a laiky s tim se nic nedá dělat.

hodnocení

tak jsem si s tím dala práci s každým příspěvkem a bylo to nanic, protože jak jsem jej blokovala a odebrala z přátel, nevidí nic jiného než moji úvodní fotku a profilovku a nemůžu to přenastavit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]