Nejste přihlášen/a.
Zdar, mám problém, mám dočasně kamaradův PC a je nově vyformátovaý a nahraný win xp, vadí mě že se sekají všechny videa online, internetem to není. Když mám video stažené nebo film tak je to ok. čím to je? je to starší PC
doplněno 18.05.13 20:03:je to nějaká interní 32mb
Určitě to není internetem?
Pokud to samé video stažené běží v pohodě a online se kouše, bývá to internetem, případně kombinací současného stahování a pomalého compu...
Aktualizoval jsi Adobe Flashplayer nebo VLC player? Pokud to je hodně starý comp a slabá grafika nečekej žádný zázraky. Zkusil bych dát přehrát video s tím nejnižším rozlišení (240p nebo 360p) a jestli se bude kousat, tak to bude hlavně Internetem (kolísání rychlosti) pak hardwarem (slabá grafika a cpu bez nových instrukcí) a neaktualizovaný flashplayer. Zrovna včera yslím jsem musel aktualizovat Adobe flasplayer na novou verzi, taky mi to předtím trochu škubalo u nových youtube videií.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.