Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
když připojím klávesnici, tak mi PC nechce nabootovat disk, který je normálně zapojený na master. Když klávesnici odpojím, disk se normálně nabootuje a spustí se Win XP. Chtěl bych se zeptat v čem může být problém, popřípadě, kde v systému Win XP naleznu klávesnici, abych mohl klikat myší. Klávesnice nefunguje, když ji zapojím. Zkoušel jsem v ovládacích panelech - moznosti usnadneni - klavesnice, ale toto jsem tam nenasel. dekuji
O jakou klávesnici jde?
Každopádně, pokud můžeš, vyzkoušej klávesnici jinou (a nebo tuto s jiným počítačem) - není obvyklé, aby se klávesnice ´hádala´ s diskem.
Klávesnici pak, do jisté míry, můžeš ´nahradit´ Start - Všechny programy - Příslušenství - Systémové nástroje - Mapa znaků, pak Kopírovat-Vložit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.