Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blue screen of death při spuštění I. Explorer

Od: sanka* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,dnes jsem se omylem překliknul a sputil jsem IE,chvilku se načítá a potom vyskočí modrá obrazovka..Normálně používám mozillu a nebo chrome..Notebook mám v záruce,tak ho kdyžtak pošlu,ale zajímalo by mě čím to může být..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bonie*
hodnocení

2x

na té modré obrazovce je kod chyby, tu bych si poznamenala a přes chrome či mozillu vyhledala na netu, čeho se to týká a postupovala dle rad

sanka*
hodnocení

No,ještě jsem po tom pátral a nejsem sám komu to dělá,je to prý od nějaké aktualizace windows z ledna,já teda ten IE stejně nevyužívám,tak ani nevím,jestli to nějak víc řešit,zjistil jsem to vlastně úplnou náhodou - když ale ten IE otevřu a rychle napíšu něco do vyhledávání,třeba google,tak to napíše nějakou chybu a přestaně pracovat,když to jen zapnu a nechám běžet,načte se a potom vyskočí ta BSOD..Někdo psal,že mu pomohlo aktualizovat ovladače GK a procesoru..Já mám tenhle notebook notebooky.heureka.cz/... a window 7 hp sp1 64bit,ale když jsem koukal na amd,tak žádná aktualizace není a na intelu si nejsem nějak jistej co vybrat a ta autodetekce komponentů mi nejde..Nemohl by se prosím na to někdo podívat a popř. se dát odkaz na to stažení?Kdyby to pomohlo,moc děkuji..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]