Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
neporadil by mi někdo jak se dá nahrát zvuk z PC do MP3? Když si třeba pustím něco na PC třeba film, aby se mi zvuk nahrál v dobré kvalitě?
Mám windows 7, není tam na to nějaká možnost?
Děkuji
Než nahrávat, je lepší z filmu vytáhnout zvukovou stopu. Na to poslouží např. AoA Audio Extractor, nebo Any Video Converter (jako výstupní formát nastavit pouze zvuk a MP3).
Jinak nahrávat se dá přes "směšovač stereo" (pokud ho zvukovka, případně ovladače podoporují) a nějaký nahrávací program, např. Audacity
Dobrý den, Vaši otázku lze pochopit i tak, že chcete nahrávat zvuk z jednoho PC do jiného PC. Pak by to mělo jít propojením audio kabelem JACK 3,5 z audio výstupu 1. PC (i ze sluchátkového) do audio vstupu 2. PC, tam použít zmíněný nahrávací program a ukládat do formátu MP3. Pokud by měla být kvalita zvuku vyšší (záleží i na původní kvalitě), tak ukládat do bezztrátového formátu (např. FLAC). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.