Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gta iv fatal error: smps60

Od: saj95 odpovědí: 7 změna:

Ahoj potřeboval bych pomoc.Mám origo GTA IV na stemu.1.Dával jsem si do ní mody naut

2.Mám mod LCPD:RF

Když zapnu GTa přes steam objeví se social club znažím se přihlásit(mám registraci)ale nejde tak musím hrát ofline a když hraju asi 10min.tak mi hra spadne a objevíse tabulka GTA IV FATAL ERROR:SMPA60 please restart game.

Děkuji za rychlou odpověd

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Problém je v některém z vložených aut.

doplněno 06.08.13 12:22:

zkušenost s vkládáním modelů do GTA IV nemám, jen do San Andreas, kde jsem to dělal přes externí program, který si sám vytvořil zálohu původních souborů, takže šly jednotlivé modely odinstalovat. Pokud tohle nejde, obávám se že je to na odinstalaci, smazání složky se hrou a následnou čistou instalaci. Uživatelská data zůstanou.

sajs95
hodnocení

A jak ho mám vydělat?

sja95
hodnocení

Mám hru na steamu mám ji stáhlou a 13Gb se mi nechce znovu stahovat

dzordz*

Nemusí se stahovat znova celá. Kliknete na ni v library, properties, záložka local files a verify integrity. Stáhne to znova jen soubory, které se na místním disku liší od těch v aktuální distribuci.

doplněno 06.08.13 14:51:

Však píšu kde :) Library (tj seznam her), kliknout na řádek s GTA pravým, úplně dole Properties, přepnout na třetí záložku Local files a poslední tlačítko Verify integrity of game cache. To trvá cca tak dlouho, jak vašemu disku trvá přečíst všechny soubory hry. Pak to napíše "xx files failed to validate and will be redownloaded" a samo se to zařadí to fronty stahování a updatů.

sajs95
hodnocení

sajs95
hodnocení

A nestačilo by stahnuté auto nahradit jiním stáhnutím autem?

to by mohlo fungovat, samozřejmě za předpokladu, že víš, které je to poškozené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]