Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém, zřejmě jsem něco udělala, ale nejsem si toho vědoma. Nevím, jak mám ten problém popsat, takže napíšu příklad toho, co se děje. Jsem na SKYPU a najednou , jak jsou nahoře ty ikonky - slova: SKYPE, KONTAKTY, atd.., tak se mi to jakoby vybralo, nevím, jak to popsat, prostě, jako, když něco kopírujete a vyberete to. Takže to mám prostě takové zašedlé a nic nedělám, a když to chci vybrat, tak to je fialové, i když píši někomu zprávu, tak to je taky šedé (vybrané) a mám to tak třeba i s různými sožkami a tak, hledala jsem to v nastavení a zobrazení a tak, ale prostě nevím, jak to dát zpátky (
... a v jakém systému? Také jste mohla nechtíc někde přimáčknout klávesu CTRL+ něco a ono se Vám to označilo. Takto náhodně můžete klepat do nějkého písmene, aniž byste o tom věděla a proto se Vám to děje.
Netuším, jak jste schopná písařka a na jakém systému pracujete, ale vypadá to na nějaké samovolné kliky buď Vaše, či nekvalitní klávesnice. Důvodů ale může být více, musíte být konkrétnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.