Zapojil jsem si mikrofon do počítače, hlavně kvůli používání Skypu. Pravděpodobně jsem něco špatně nastavil, protože když teď zapnu nějakou hru, není zvuk normální ale s hroznou ozvěnou. Můžete mi někdo poradit co s tím? Moc tomu nerozumím a možná se hloupě ptám. Jestli to nějak pomůže, mám jako výchozí zařízení Realtec HD Audio Output pro přehrávání hlasového záznamu a Input pro záznam hlasu, operační systém Windows XP.
A nemáš mikrofon stále zapnutý? Další věcí je pokud nechceš slyšet sám sebe tak v přehrávání mikrofon zeslabit a nechat zesílení jen v záznamu- to je ten input
nikolb*
Je to jenom opravdu obyčejný mikrofonek, který nemá zapínání. Prostě je píchnutej dozadu do počítače. To nastavení (zesílení a zeslabení) mám podle tvojí rady správně. Tak jestli to bude tím, že je vlastně pořád zapnutý... I když na tátovým počítači je taky mikrofon pořád zapnutý a ozvěnu nemá.
lukyn1811*
Koukni ještě pořádně do nastavení zvuku. Plno zvukovek umožňuje nastavit různé efekty, třeba právě tu ozvěnu. Nezapnul jsi jí omylem, když ses v tom vrtal?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.