Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám problém zřejmě s prostředím Java. Během toho, co jsem měl spuštění Minecraft mi "zamrzl" počítač a byl jsem ho nucen tzv. restartovat na tvrdo. Ovšem potom, co jsem se pokusil spustit Minecraft, vyskočila na mě hláška:
Java Virtual Machine Launcher
Error: Could not create the Java Virtual Machine.
Error: A fatal exception has occurred. Program will exit.
Netuším, kde nastala chyba natož jak ji vyřešit... To, že mi počítač zamrznul během toho, co byl spuštěn Minecraft se mi stalo už několikrát ale nikdy z toho žádný podobný problém nebyl. Zkoušel jsem takové ty "standardní" věci jako reinstalace Java nebo výměna za starší verzi a podobně. Pochopitelně jsem se pokoušel něco najít i na internetu ale nenalezl jsem nic, co by mi pomohlo.
Pokud by jste věděli jak tento problém vyřešit nebo co se s tím stalo, budu velmi rád když mi s tím pomůžete. Upřímně děkuji za jakoukoliv reakci.
Ahoj, měla jsem stejný problém.. Po několika špatných a nefunkčních pokusech se mi to podařilo... Zde máš odkaz..
Podle toho to udělej.. Zaručuji ti , že to pojede.. )
Velmi děkuji. Ačkoliv jsem tomu nevěřil tak to můj problém vyřešilo. Sice jsem musel počítač nejprve restartovat ale to je zřejmě proto, že mám Home a ne Professional, i když to už je to nejmenší...
Ještě jednou tedy upřímně děkuji za pomoc.
nikiii! si moja záááchrana velice prevelice dakujem už som bol zúfalý že čo s tým mam robť lebo mi to zo dna na den začalo robiť ..
vinikajúce dakujem ešte raz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.