Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám tu menší problém. Dnes se mi z ničeho nic spustil tento vir. Už jsem se snažil toto řešit, ale! Nouzový režim nejde.. jak účet, který byl zavirovaný, tak ani administrátor. To samé jsou zkoušel i nouzový režim v síti. Mám v PC důležité data, která musí být zachována ( jinak bych přeinstaloval OS) Jinak OS je WinXP. Poradíte někdo?
Řešilo se to třeba tady - poradte.cz/...
Jinak - samozřejmě by bylo možné disk přidat do jiného počítače (nebo tento počítač nabootovat ´odjinud´ - z CD, flash) a stáhnout data, poté reinstalovat.
A do budoucna - vytvoř si na disku datovou partition a reinstalovat budeš moci beze ztráty dat.
doplněno 17.05.13 18:44:Notes - pokud máš LAN (např. switch) a můžeš nakažený počítač nabootovat Linuxem (Live), stáhneš data na disk notesu snadno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.