Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vir zablokování policie ČR

Od: vigles odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám tu menší problém. Dnes se mi z ničeho nic spustil tento vir. Už jsem se snažil toto řešit, ale! Nouzový režim nejde.. jak účet, který byl zavirovaný, tak ani administrátor. To samé jsou zkoušel i nouzový režim v síti. Mám v PC důležité data, která musí být zachována ( jinak bych přeinstaloval OS) Jinak OS je WinXP. Poradíte někdo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Řešilo se to třeba tady - poradte.cz/...

Jinak - samozřejmě by bylo možné disk přidat do jiného počítače (nebo tento počítač nabootovat ´odjinud´ - z CD, flash) a stáhnout data, poté reinstalovat.

A do budoucna - vytvoř si na disku datovou partition a reinstalovat budeš moci beze ztráty dat.

doplněno 17.05.13 18:44:

Notes - pokud máš LAN (např. switch) a můžeš nakažený počítač nabootovat Linuxem (Live), stáhneš data na disk notesu snadno.

vigles
hodnocení

No... k dispozici mám noťas, ale bez vypalovačky. Flashku mám taky, ale nevím, jak bych veškeré data na ni stáhl.

skynet
hodnocení

0x

Skus po startu pocitace mackat f8 ukaze se ti nabitka stav nouze atd tak dej neco jako vratit do predchoziho funkcniho stavu pise to tam anglicky tak ted nevim jak to tam presne pise ja se ho takhle zbavil..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]