Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth 2.0

Od: penkije odpovědí: 4 změna:

Ahoj koupil jsem si bluetooth 2.0.Když ho vložím do notebooku vůbec se nerozbliká.Používám windows xp.U přítelkyně,která má windows 8 to funguje.Myslíte že je to windows systém nebo nečím jiným.Děkuji za každou radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Je to USB? Vyzkoušej jiný port (resp. jiné zařízení v tomto portu funguje?).

Zřejmě bude nutné i instalovat ovladač.

doplněno 17.05.13 16:34:

A jiná zařízení v těch USB fungují? A tohle v jiném počítači?

Ovladač - podle typu (výrobce) by měl být dohledatelný na netu, ale u USB BT, která jsem kdy měl v ruce, bylo vždy CD s ovladači přiloženo.

penkije
hodnocení

Ano je to usb.Zkoušel jsem všechny porty bez reakce.Jak mám naistalovat ovladač.Kde ho mám stáhnout.

tak ovladače by měly být na přiloženém CD, pokud to samozřejmě není nějaký šunt za 40 korun z Aukra (neříkám že takový nefunguje, sám mám BT za 40 korun asi 4 roky *smich* )

Každopádně to chce stáhnout ovladače a obslužný program, nevím totiž jestli WIN XP umí s BT pracovat samy o sobě, jako WIN 7 a 8.

Osobně používám BlueSoleil, ale ten je placený, zkuste třeba stáhnout Widcomm.

Tyto obslužné programy by si měly ovladače i samy nainstalovat ;)

fribble*
hodnocení

0x

W7 nebo W8 si umí ovladače najít samy, WXP ne. To ke koupi nebylo nic přiloženo - manual, CD... Napište alespoň bližší údaje - výrobce, typ a zkusíme něco najít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]