Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se zeptat, zda -li je možné sledovat 2 různé programy na dvou televizích ve stejný čas za pomoci těchto komponentů? Investoval bych tak 10 000 do toho, měly by tam být všechny české a slovenské programy a všechny programy od discovery, national geographic a spektrum. Momentálně mám DIGI TV a platíme 260 Kč za základní balík, kde jsou obsaženy všechny ty programy, které jsem jmenoval. Chci ale to nějak rozšířit do dalšího pokoje, ale abych nemusel platit nic navíc, pouze těch 260 Kč měsíčně. Jde to nějak udělat? Děkuji předem za pomoc
Půjde to. Nejlépe linux přijímač (Dreambox,HD Box,Alien,...) ten bude jako cardsharing server s uvedenou DigiTV kartou v něm poběří plugin oscam, newcamd, cccam,... server a pak můžeš připojit jakýkoliv satelitní přijímače co mají LAN konektor a podporují uvedené klienty oscam, newcamd, cccam,... a těm to nasdílíš nezávisle na sobě. Ještě asi budeš muset investovat do LNB se 2-4 výstupy a quad + kabely, ale do těch 10000Kč se vejdeš. Ještě doporučuji kombinací linux mašina + rychlý internet + IPTV plugin + jiné vychytávky s těmito super linux přijímači
No nejsem si jist. DIGI karta byla vázána na přijímač. Myslím že HUMAX. Že by se něco změnilo.
Teda zrovna jsem se vrátil z dovolené a tam na chatě bylo DIGI a Humax. Hrůza ladění. Transpordér nešel přidat. Naladilo to přesně základní nabídku a těch pár maďarských a rumunských programů nešlo vymazat. Myslím, že to má DIGI plně v ruce.
Není to Skylink.
To je možný já jsem psal o zkušenosti s CSlink a Skylink kartou a měl jsem zato, že Digi to bude stejný
Bohužel není. I ten Skylink má záměr vázat jejich kartu na přijímač. A ty jejich Skylink Ready jso kolikrát horší než universální čtečky
Zatím to funguje, ale plánují nějaké takové omezení. Ale nevidím to tak černě u Linux mašin to určitě půjde och*at. To bude omezení pro ty běžné sat. přijímače co neběží na uplně volném softwaru
Digi snad taky dodávalo DUO přijímače. To jest 2 tunery v jedné bedně. Ovšem pak do jiné místnosti přivést signál tak těžko přes SCART. Ještě tak přes modulátor. No při té jejich kvalitě by se nic nedělo.
Dle mne jediná možnost zrušit DIGI a přejít na Skylink. Základní programy zdarma a Dicscovery a další se nechá přikoupit. Pak by šlo dělat možné, nemožné. Viz ta první odpověď.
doplněno 17.05.13 14:38:Pokud se nemýlím tak přijímač je od DIGI "půjčený"
Ano jednu kartu hlavní cca 250-300Kč/měsíčně a druhou klon s cenou cca 800Kč/rok nutno provozovatt pod jednou střechou.
Za 494 Kč měsíčně (při roční platbě levněji) mám u Skylinku všechny základní neplacené programy a tyto placené.
Těch televizorů mohu mít 2 nebo 4 nebo 8 a na každém jiný program. Záleží jaké se koupí LNB.
myslíte, že bych nějak na tu parabolu mohl dát astru 3A , 23,5, teda, že bych tam měl digi tv a i tu astru, jestli je to možné - jedná se kvůli programům smíchov, dajto, prima zoom,prima love, telka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.