Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjístím seriové číslo?

Od: jockie odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

potřebuji seriové číslo nebo odkaz kde bych našel funkční verzi programu sibelius 6.1 stahl jsem si ho na ulož.to ale nevím jak otevřít adresář programu nevíte někdo jak na to?D9ky moc za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Sériové číslo většiny programů legálně získáte jen koupením programu. U stahovaných verzí se většinou při instalaci objeví možnost zakoupení samotného čísla, které pak zadáte do staženého programu.

doplněno 06.08.13 11:13:

Jiné možnosti samozřejmě existují, ale to Vám tu asi nikdo neporadí. Porušil by tím pravidla poradny.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych řekl, že Vy spíše potřebujete heslo k rozpakování archívu. Musíte si najít asi jinou možnost ke stažení jiného archívu.(bez hesla). A když budete mít štěstí, tak se tam potom dozvíte i to sériové číslo. A jak je již uvedeno, tak se jedná o placený program. Možná zkuste jen jeho demo verzi a potom zakoupit. Zdravím!

doplněno 06.08.13 12:01:

WinRAR je na rozpakování archívu. Vy mu zadáváte soubor EXE, což není archív a neobsahuje soubory k extrakci. Soubor EXE zkopírujte normálně z jedné složky do druhé. A pokud máte někde v té složce, kde je rozpakován ten program soubor Readme.txt, tak si ho přečtěte.

jockie
hodnocení

Tak ale teď bych poteboval poradit jak zkopírovat soubor exe z vinraru do složky pořád mi to píše chyba žádné soubory k extraci díky moc za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]