Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Podařilo se mi propracovat v Accessu 2003 k vytvoření sestavy . Jedná se o prostý opis informací zhusta textových (nepříliš dlouhé položky - max asi 48 znaků) . Položek je asi 54 , záznamů v tabulce 864. Ukázka se sestavy z prvního záznamu se bez problémů provede, ale náhled ne - jen přesýpací hodiny a úloha neodpovídá. A to je jen zkušební vzorek , těch záznamů by mělo být asi 32000. Nenašla jsem nikde nějaký parametr, kde by se dala zvětšit nějaká paměť nebo zrušit nějaké omezení. Je fakt, že hodně z těch položek jsou "dotažené" názvy z číselníků a propojení do číselníků je sice přes číselnou hodnotu, ale položky jsou uložené jako text.
Může mně nějaký dobrodinec nasměrovat kde hledat chybu? Díky a přeji stálé zdraví
doplněno 03.09.13 13:54:Zmenšila jsem počet záznamů na 500 a vyčkala delší dobu (několik minut) a náhled se vytvořil. Na vytvoření sestavy z tak malého počtu vět mně ovšem několik minut připadá jako hrozně dlouhá doba. Nemůže mu vadit, že ze základní tabulky jsou vazby do deseti tabulek - číselníků a do jednoho z nich navíc přes deset položek? Není u Accessu výhodnější všechny ty texty uložit v jednom základním souboru? Stálé zdraví přeju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.