Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hral jsem kdysi, tak cca před 10 -15 roky hru a nemohu přijít na její název. Přestal jsem ji hrat, protože už moje PC nestíhalo a neutáhlo tolik jednotek.
Byla to 2D hra, strategie, a teď nevím zda to bylo v hluboké minulosti, nebo budoucnosti, ale mým cílem bylo sbírat nějaké rudy pro vyrobu něčeho. Nejprve se musely vystavět základny a vybudovat energie pro provoz. Pohybovalo se tam jen pomoci autičky nebo pěšky.
prolezl jsem cele sve archivy i CD a nemohu na to přijít. Mužete sem hodit nějaké nazvy her, zda byste se netrefili? Jen si neuvědomuji co nebo kdo byl nepřítelem, protože to nebola jako válka, ale vyzkumne ukoly, stavěly se laboratoře ... myslím, že to bylo v minulosti, .. skleroza je mrcha
pomůžete? děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.