Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s maily a MAILER-DEAMON?

Od: kocourovec* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, už kolikrát se mě stalo, že po zaslání mailu dojde MAILER-DAEMON a že to znamená, že je tam asi něco v nepořádku. Už se mně nic takového dlouho nestalo, ale dnes jsem byla úplně "vytočená", že nemůžu poslat maily osmi lidem, kterým běžně, téměř denně mail posílám a u nich se mně to nikdy nestalo. Prosím Vás, čím by to mohlo být?. Jednalo se o mail s Připojenýma přílohama. Děkuji, nevím na koho se obrátit.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

50slahoun*
hodnocení

3x

potíží může být několik,

1) špatně uložená emailová adresa příjemce,

2) adresát adresu nepoužívál víc jak půl roku a byla automaticky smazána,

3) adresát nemá rozšířenou schránku neomezeně, adresář je plný a nelze další email vložit

kocourovec*
hodnocení

Díky za odpovědi, už si na to dám pozor a nebudu se divit, až to zase přijde.

hodnocení

2x

buď je chyba v adrese konkrétní osoby, nebo je jeho schránka přeplněná a množství dat,které jste poslala je příliš velké a tudíž se to stalo nedoručitelné. Př. vaše domovnípočtovní schránka taky nedkáže přijmout velký balík. Zkuste posílat menší věci.

doplněno 16.05.13 10:59:

N.Z. ne vždy můsí bát rada správná.

kocourovec*
hodnocení

Teď jsem zrušila dvě položky a hned maily odešly, bezva, děkuji. Předtím se mně,mimo jedné, všechny vrátily. Ještě jednou, děkuji.

fribble*
hodnocení

2x

Taky se mi to stává - stejný soubor odeslaný na seznam nebo gmail odejde bez problému a na quick se vrátí (MAILER DAEMON).

Musím ho uložit na Leteckou poštu a poslat jen odkaz. Přitom seznam odešle bez problémů 10G, tak chyba je spíš na druhé straně.

kocourovec*
hodnocení

No, mně to právě taky nomálně odešlo a pak najednou MAILER..., ale už to je vyřízené, díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]