Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už kolikrát se mě stalo, že po zaslání mailu dojde MAILER-DAEMON a že to znamená, že je tam asi něco v nepořádku. Už se mně nic takového dlouho nestalo, ale dnes jsem byla úplně "vytočená", že nemůžu poslat maily osmi lidem, kterým běžně, téměř denně mail posílám a u nich se mně to nikdy nestalo. Prosím Vás, čím by to mohlo být?. Jednalo se o mail s Připojenýma přílohama. Děkuji, nevím na koho se obrátit.
buď je chyba v adrese konkrétní osoby, nebo je jeho schránka přeplněná a množství dat,které jste poslala je příliš velké a tudíž se to stalo nedoručitelné. Př. vaše domovnípočtovní schránka taky nedkáže přijmout velký balík. Zkuste posílat menší věci.
doplněno 16.05.13 10:59:N.Z. ne vždy můsí bát rada správná.
Taky se mi to stává - stejný soubor odeslaný na seznam nebo gmail odejde bez problému a na quick se vrátí (MAILER DAEMON).
Musím ho uložit na Leteckou poštu a poslat jen odkaz. Přitom seznam odešle bez problémů 10G, tak chyba je spíš na druhé straně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.