Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou laserovou tiskárnu studentovi?

Od: dave76* odpovědí: 7 změna:

Zdarec lidi,
potřebuji poradit, jakou laserovou tiskárnu koupit. Předpokládádaný měsíční tisk cca. 30-50 listů (žádná divočina).
Moje požadavky:laser, Č/B tisk, multifunkce (skener), wifi, levný provoz (nízká cena toneru), cena do 3500Kč *hi*
Rozhoduji se mezi:SAMSUNG SCX-3405W a BROTHER DCP-7055W

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Ze zmíněných rozhodně Brother - parametry jsou poměrně srovnatelné, ale se Samsungy mám neblahou zkušenost... ;)

doplněno 15.05.13 15:11:

Jenom - u těchto levných tiskáren počítej s tím, že jakmile ´odejde´ fotoválec, tiskárnu vyhodíš - nový stojí (bez servisu) cca 70 % nové tiskárny...

dave76*
hodnocení

U toho Brotheru je životnost fotoválce cca. 12000 A4 při 5% a nový válec se dá koupit za 760Kč ( link)

hodnocení

0x

Při tisku do 50 listů za měsíc bych koupil v TESCO za litr inkoustovku.

resp. řešit při této spotřebě cenu toneru nemá smysl

jethro:

u inkoustovky za litr jsou startovací náplně (poloprázdné), taková investice se nevyplatí ani při tisku 50str./měsíc. To výjde levněji kopycentrum i s dopravou k němu :D

dave76*
hodnocení

Jasně, asi se to nevyplatí, ale dostal jsem 3500Kč na tiskárnu, takže koupit něco musím :)

No dobře, ale proč utratit všechno :) i s jednou sadou náplní navíc jsi pořád na polovině rozpočtu a za tu druhou půlku peněz si můžeš koupit spoustu jiných milých věcí.

dave76*
hodnocení

Koupit tiskárnu a zbytek vrátit *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]