Nejste přihlášen/a.
Zdravim, koupil jsem si bezdratovou mys Speedlink Kappa Wireless Mouse, ale mys neustale blbne. Chvili jde, chvili nejde, nevim si s tim vubec rady. Docetl jsem se, ze stisknutim kolecka a praveho tlacitko na nekolik vterin se obnovi ztracene spojeni, ale nepomaha to... Zkousel jsem ji na dvou pocitacich (jeden W7, druhy XP) a problem je na obou. Muze se nejak hadat napriklad s wifi internetem? Nic jineho me nenapada, tedy pokud neni rozbita. Ale nevim, jestli mam sanci na reklamaci, protoze dle zakona schvalnosti bude fungovat v krame bezchybne, takze me poslou nekam...
Dobrý den, problém u bezdrátových myší je životnost baterek. Ta (podle toho, jak moc se s myší "jezdí") může být třeba jen týden. Vyzkoušejte myš tak, že v ní bude zcela nová (nebo nabitá) baterie. Ta musí do myši jít vložit těsně kvůli kontaktu. Můžete očistit optický senzor (snímač) na spodku myši. Tato myš by měla mít tři stupně nastavení citlivosti senzoru - zkuste nastavit maximum. Podívejte se do Správce zařízení, zda je tam uvedeno, že myš pracuje správně. Zkuste si pohrát s nastavením pro myš v Ovládacích panelech. Můžete zkusit pro připojení nano přijímače i jiný port USB. A pokud to jde vyzkoušejte na PC bez "wifiny" (ta by to ale rušit neměla). A můžete i reklamovat. Zdravím!
Stávalo se mi to samé,- vyřešil jsem to tím že snímač(protikus bezdrátové myši) co se zapojuje do USB jsem přiblížil k myši tím že jsem jej zapojil do USB prodlužky,strčil pod nábytek a již přes půl roku bezchybné i v hrách a pod.Ještě mě udivuje že za půl roku jsem nemusel měnit baterii ani v myši ani v klávesnici.Dobře si pamatuji že kdysi u bezdrátové myši Logitech(ale je to už asi 15 let)mi baterky vydržely maximálně 3 až 5dní a musely se dát nové nebo nabíjecí nabít.
Na Vašem místě bych toto vyzkoušel než bych jí šel reklamovat.Držím palec,zdarec.
doplněno 18.05.13 11:55:ještě dodám že u bezdrátového setu psali dosah 10metrů ale jak vidno nebyla to pravda,možná v ideálních podmínkách.Teď to mám asi 2 metry a v poho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.