Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Místo na disku přidelit druhému disku

Od: david63® odpovědí: 5 změna:

Zdravim

potřeboval bych přelejt míso na discích na C mi dosšlo místo na na D je 300gb místa jen nevim jak to přenastavit

Mam Windows XP fyzicky v pc je jen jeden pevnej disk

Díky za pomoc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tak přesuň na D hudbu, videa, fotografie a já nevím, co všechno tam máš.Nemůžeš tam přesunout to, co je nainstalované, t.j. hry a programy.

hodnocení

já nemyslím přesouvat soubory ale ten disk má nastavenou něakou kvotu dat co se na něj jakoby vejde a já potřebuju tu kvotu přenastavit jen nevim jak

Tak XP to samy o sobě neumí, musíš na to mít nějaký program. Já na to používal věci od Acronisu. Ale jako lepší řešení opravdu vidím přesunout tvý data na druhej disk. Kdyby ti náhodou spadnul systém, (a to se může stát kdykoliv) nepřijdeš o svý data. Jen přeinstaluješ systém a data zůstanou a nebudeš muset řešit situaci, jak vytáhnout data ze spadlýho systému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]