Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi otevřít místní disky

Od: strawberry* odpovědí: 4 změna:
dneska jsem měla poprvé trojského koně a kamarádka mi poradila, abych ho smazala, všechno je zase asi ok, ale nejdou mi otevřít místní disky cestou: tento počítač - místní disk C, jdou otevřít jen jinou cestou, nevíte prosím co s tím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrtommy*
hodnocení

0x
Co třeba použít Total Commander? Ten Vám poskytne všechny nástroje.
lukyn1811*
I když to bude třeba fungovat, tak je to stejně jenom obcházení problému, ne jeho řešení. Podle mě si strawberry spolu s koněm smazala nějakou součást systému. Nejjednodušší bude asi opravná instalace.
strawberry*
ahojky, při té opravné instalaci se jen doplní chybějící součásti a opraví poškozené součásti, nebo jestli je možné, že se mi při ní ztratí i nějaká dat? jestli si smažu něco svýho... jinak dík moc za radu :)
Data se neztrati, maximalne ti nepujde nejaky program... Samo zalohovani neni nikdy od veci. Opravnou instalaci jsem tu mockrat popisoval, vyhledej to tady ve vyhledavani- opravna instalace nebo opravna reinstalace...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]