Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Jaký je nejlepší bezpečnostní program, případně kombinace programů pro NTB s Win7? Splňovat by měla následující:
- antivirová ochrana (ideálně, aby příliš nezatěžovala systém a šla vypnout, ale na prvním místě je bezpečnost; v současné době používám Avast Free, ale uvažuji o přechodu na MS Essentials)
- antispyware ochrana (nefunguje většina antivirů zároveň jako antispyware? Používal jsem Ad-Aware, ale nestačil by výše zmíněný Avast nebo MSE?)
- firewall (četl jsem, že základní Windows Firewall je většinou dostačující, používám Comodo, ale dvě ze tří bezpečnostní funkcí mám stejně vypnuté, protože neustálé žádosti defense+ o povolení odblokování všech možných procesů jsou velmi otravné a na virtualizaci používám Sandboxie, takže funkci sandboxu také nevyužiji)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.