Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší bezpečnostní řešení pro NTB?

Od: marcel567 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Jaký je nejlepší bezpečnostní program, případně kombinace programů pro NTB s Win7? Splňovat by měla následující:

- antivirová ochrana (ideálně, aby příliš nezatěžovala systém a šla vypnout, ale na prvním místě je bezpečnost; v současné době používám Avast Free, ale uvažuji o přechodu na MS Essentials)

- antispyware ochrana (nefunguje většina antivirů zároveň jako antispyware? Používal jsem Ad-Aware, ale nestačil by výše zmíněný Avast nebo MSE?)

- firewall (četl jsem, že základní Windows Firewall je většinou dostačující, používám Comodo, ale dvě ze tří bezpečnostní funkcí mám stejně vypnuté, protože neustálé žádosti defense+ o povolení odblokování všech možných procesů jsou velmi otravné a na virtualizaci používám Sandboxie, takže funkci sandboxu také nevyužiji)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x
Comodo Internet Security Premium.

pfpetr*
hodnocení

0x
cele roky jedu na mesicni verzi noda 32 a firewall od windows i hodne stahuju a rekl bych ze nejvetsi bezpecnost je trosku pred odmacknutim neceho premyslet a ne bezhlave klikat na vse co na me vyskoci . Na netu uz se dnes spouste vecem neda verit vse je jen reklama a ruzne finty . Jeste nikdy jsem temer zadny problem neresil tim mam na mysli viry

joudic*
hodnocení

0x

Eset smart security (system nezatezujici antivir + FW) + Malwarebytes (nicmene Eset zadne malware nepusti nebo jen minimum)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]