Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat gif - program?

Od: break* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

stáhla jsem si seriál, který jsem si v jednom programu (Pinnacle studio 12) rozkouskovala, přidala efekty a přechody a ve finále z toho udělala asi jen dvaceti-sekundovou podívanou.

Teď bych z toho chtěla udělat gifku, JENŽE! když to udělám v Format Factory, tak je to šíííleně maličké. Já si to chci dát do záhlaví na blogu, takže by to mělo mít na šířku aspoň něco kolem 500 pixelů. :( A Fast AVI to GIF Converter jsem si už taky stáhla, ale vůbec mi nejde zapnout. Prostě udělám dvojklik, čekám a prd. :( Tak prosím, poraďte - v jakém programu mám vytvořit z kraťoučké scénky větší animaci? Děkuji mnohokrát!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Pane jo! Obraz 500*kolik?, 500x300? A 20 vteřin? GIF? Radši bych tě odradil. Ve 20s videu je normálně 500 snímků. Takže 500 obrázků velikosti 500x300 v jednom. To teda bude "hovado" (veliké)! GIFy obvykle nemívají víc, jak 10 obrázků za sekundu, což by sice dalo menší výsledek, ale plunulé video to rozhodně nebude. Navíc GIF má jen 256 barev, takže ani kvalita "filmu" by asi nebyla dle očekávání.

Přesnou radu nemám, ale zkusil bych se podívat, jestli ten FormatFactory nejde nějak nastavit. Docela bych čekal, že tam nějaké parametry tohoto druhu budou.

momo*
hodnocení

0x

Dobrý den. Aby gif nebyl tak velký tak si rozložte video na snímky a vyberte třeba každý pátý. Záleží jak moc je náročný pohyb na snímku. V nějakém obrázkovém editoru, já používám hromadnou úpravu v XnView, je třeba snímky upravit pro gif. Pak je zase poskládat na gif (třeba v UnFREEz).M.

hodnocení

0x

Zkuste program Movie to Animated GIF Converter

stahuj.centrum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]