Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkazená základní deska = ztracená pamět?

Od: uzkostlivostniuzkosti odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

zničela jsem jsi notebook, odešla mi základní deska - zvažujeme, co uděláme, protože oprava velice stojí... a právě proto, že tolik stojí, až to není vyrovnané s jeho tehdejší cenou, přemýšlíme, že ho opravit nenecháme... Jenže v notebooku jsem měla pro mě dost hodně důležitá data. Dají se z tama nějakým způsobem dostat, přestože to nechceme spravovat?

PŘÍKLAD: Jestli existuje nějaká paměťová karta, která se dá vyndat a kterou můžu dát do jiného notebooku, a z toho notebooku si ty své věci vzít na zpět...

Děkuju za pomoc předem všem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Samozřejmě, stačí vytáhnout disk s daty z notebooku a připojit do jiného počítače, kde si data zkopírujete kam chcete, třeba do nového notebooku.

Dát disk přímo do jiného notebooku jde taky, ovšem z něj pravděpodobně nenaběhne Windows a tak se jen tak ke svým datům nedostanete.

fribble*

Ale podle dotazu soudím, že bude rozumější požádat o pomoc někoho zkušenějšího. Není to velká práce, ale dá se dost zkazit.

uzkostlivostniu
hodnocení

Pobavil jsi mě, děkuju ti rovněž. :D Nechám. :)

uzkostlivostniu
hodnocení

Děkuju ti moc. :)

Stačí koupit tohle a přes to připojit k jinému počítači, pak je to hračka.

alza.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]