Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím o radu. Situace je taková, že mám wifi AP a k němu jsem připojen s notebookem a s PC. K PC jsou přímo po LAN připojeny 2 IP kamery. Existuje nějaký program, resp. jak by šlo udělat to, abych si v prohlížeči na notebooku mohl zadat ip adresu kamery a dostal se na přímo na ní? To lze teď pouze na tom počítači, ke kterému jsou připojené...
Tak nějak tomu nerozumím...
IP kamery se obvykle připojují do LAN (tedy do switche/hubu) - ty máš pro každou z nich v pecku síťovou kartu a separátní LAN? A nebo kam jsou připojeny?
doplněno 12.05.13 21:08:Tak to mne takhle ´z placu´ napadá spustit na tom PC nějaký routovací SW (např. slunecnice.cz/... ) a jím propagovat kamery do wifiLAN.
doplněno 12.05.13 21:30:Varianta "B"- namísto do PC připojit kamery do switche a ten připojit do wifiLAN přes PC (nebo - lépe, použít wifi router v modu AP).
Podle mě bys musel mít kamery připojeny k wi-fi routeru, třeba i drátem, pak by nebyl problém s přístupem odkudkoli.
doplněno 12.05.13 21:24:K routeru přece můžeš připojit i drátové kamery. nemusí to být zrovna wi-fi router, ale je to výhodnější z hlediska připojení NB, telefonu a pod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.