Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SQL kniha pro začátečníky

Od: jakubd* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, mohli byste mi pls doporučit nějakou knihu o SQL pro začátečníky?

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste tento odkaz:
602.cz/...

Jinak dobrý český starší databázový program 602SQL 8.1
602.cz/...

standa82*

Máte nějaké zkušenosti z 602SQL?

dzordz*
hodnocení

0x

Hmm.. kdysi dávno jsem se učil první věci podle seriálu na rootu, zdrojáku, intervalu? Teď to zaboha nemůžu najít. Našel jsem nějaký 4-dílný s úplnými základy, což ale není on, tamto mělo snad kolem dvaceti dílů a probíralo všechno možné. Třeba bude někdo vědět.

Jinak dost dobrá je stránka sql-tutorial.ru/... (a související cvičení na sql-ex.ru/...).

Nedávno jsem taky narazil na schemaverse.com/..., (ale ještě jsem se k tomu nedostal..,) což by mohla bejt celkem sranda, ovšem pro nějaký úspěch to asi vyžaduje dost hluboké znalosti PL/pgSQL :)

au1
hodnocení

0x

jakubd*
hodnocení

Díky :) A něco CZ by pls nebylo?

ladefeto*

Zkus se podívat na Microsoft SQL Server 2005 jestli by nevyhovovala. Je to z CZ edice krok za krokem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]