Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pokouším se rozchodit internet na notebooku a nedaří se. Přitom to kdysi šlo tak, že jsem ho prostě napojil na kabel a voilá, internet běžel. Teď to nejde.
Takže jsem koukal na internetu (jsem na jiném PC) co a jak a proklikal jsem se do Správy počítače, kde je v kolonce Síťové adaptéry 1394 NET ADAPTER, ale ten podle všeho funguje správně.
Ale v Dalších zařízeních mám Síťový adaptér Ethernet a u něj otazník- když to rozkliknu, je tam napsáno, že není správně nakonfigurován (kód 1).
Takže jsem se pokoušel sehnat patřičné ovladače, ale zatím bez úspěchu... navíc mám strach, abych to nesprávným ovladačem nedomrvil ještě nějak víc.
Mám Win XP.
Díky za rady!
Pánové nejedná se o PC ale o notebook co tak chápu z otázky. Takže stačí znát značku a typ notebooku. Jinak co se týče počítačů, neznám moc lidí co by si kupovaly konkrétní značku a model. Spíš si ho každej složí sám.
A na to stačí tento program:
stáhnou nainstalovat a řekne přesně co, kde máte za díly.
Za nejjednodušší považuju - vypni ten počítač, otevři kisnu a koukni, jaký typ síťové karty máš (pokud je integrovaná, pak jaký typ motherboardu) - a podle toho pak hledej ovladač.
doplněno 12.05.13 17:59:Praivo: Jednak - kdyžuž je mašina otevřená (sundání krytu bych nedefinoval jako rozebrání), jde o dobrou příležitost k jejímu vyčištění a druhak - asi jsem v životě potkal více ´skládaných´ počítačů, než natolik značkových, aby měly ustálené komponenty...
doplněno 12.05.13 18:07:OK - saaakra - ´přehlédl´ jsem, že jde o notes - jo - v tom případě stačí typ počítače...
Napiš mi model počítače, zkusím něco najít.
doplněno 12.05.13 22:19:Vykašli se na Everest. Model bývá napsán buď někde na hraně displeje, nebo na štítku na pravé straně pod klávesnicí, a když ne, pořád je tu výrobní štítek, nalepený na spodní straně notebooku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.