Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení MC serveru

Od: aserver odpovědí: 2 změna:

ahoj chci se zeptat na několik otázek k MC bukkit serveru:

1) jde nějak u tohoto pluginu zrušit ten nápis před jménem v chatu protože to tam píše vždy když něco napíšu do chatu a dost mě to štve :( píše to tam G Guest

2) jde nějak přepsat hlášky serveru např. left the game na odpojil se a pokud ano tak jak :)

3) když chci mít na serveru nějaký plugin který vyžaduje mysool databázi můžu ji nějak udělat (mám to hamachi server s hostingem na mém počítači :) )

4)jaký je plugin na VIP žádný jsem nenašel :(

díky za odpovědi (samozhřejmě stačí jen to co víte, nemusíte odpovědět na vše :) ) omlouvám se za pravopisné chyby :(

a díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

MySQL viz dev.mysql.com/..., stáhnout a nainstalovat community server

Připojení k němu je pak na localhost:3306, výchozí admin přihlášení je root/root (to snad jde změnit hned při instalaci).

aserver
hodnocení

omlouvám se ten plugin je MyChat zde odkaz: dev.bukkit.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]