Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Společná IP adresa vs BAN

Od: misak* odpovědí: 5 změna:

Dobrý Den

Nedávno jsem zjistil,že mám sdílenou ip adresu se sousede kterého od srdce nesnáším,je to nevychovaný děcko,všude dostává ban atd.neposlouchá,je drzej... nebudu to dál rozvíjet,oba máme net od Infosu,bydlej naproti v paneláku a maj stejnou IP,chci se zeptat zda je možnost mou IP změnit,mám Pevnou IP adresu takže si myslím že ne,rozhodně teď se nebavím o tom že chci jen se připojovat přes proxy,prostě nějak změnit na stálo,nebo pokud bych do toho infosu zašel a zažádal o změnu IP adresy,myslíte že to jde?stálo by to něco?

Díky za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Za zeptání člověk nic nedá, napište jim nebo zavolejte, popište jim podstatu problému. Myslím si, že vyjdou vstříc než aby přišli o zákazníka.

mowla*
hodnocení

0x

Stejnou IP asi nemáte... ;) To by nefungovalo... :-D

Jen pro upřesnění - proč máš "pevnou IP"?

misak*
hodnocení

mám optiku,od infosu,IP adresa nelze změnit... dostal jsem papíry kde je IP adresa,dns servery,ip maska, a brána.. kde to je prostě napsaný a nejde to změnit... dal sem to tam tak jak to je na papíře..jiná nefunguje

Pevnou IP o které mluvíš bude interní ip na LAN poskytovatele, tu máte 100% jinou, ono to jinak nejde, ale stejnou budete mít veřejnou, čili to ty mimo proxy nezměníš. Musíš na poskytovatele a buď si zažádat o svou veřejnou ip- jen pro tebe a nebo zda má i jiné ip pro zákazníky bez své ip...

o tu IP jednoduše zažádej. Bude jen tvá a vyřešeno. Já mám taky jen IP pro sebe, bohužel za poplatek 50kč/měsíc. Většina to ani nezpoplatňuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]