Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší Simulátor závodění

Od: triko65cz odpovědí: 7 změna:

Zdravím nedávno jsem dával otázku jakou hru bych si měl koupit a zkoušel jsem Live for Speed je to opravdu dobrá hra ale nevíte o něčem lepším např. aby tam byly vidět ruce a animace jak přeřazuje pákou to by bylo super a grafika jak říkám nechci Forza 4 ale ani nechci uplne prvni Need for Speedy něco mezi tak děkuji ;)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Ruce tam vidět jsou, stačí si to správně nastavit. Animace řazení je zbytečná, protože by byla stejně zpožděná (spustila by se až po přeřazení), navíc by tam musely být 3 typy (H, sekvenční a pádla). A co se týče grafiky, hledej na fóru "high resolution textures", např. (pokud si dobře vzpomínám) "Rockys Blackwood Textures". Textury dělá komunita, vývojáři na to (prý) nemají čas.

doplněno 09.07.13 15:28:

A pokud někdo hledá vážně dobrý simulátor (ne arkády jako NFS), tak mu je (téměř) jedno, jakou to má grafiku.

V LFS mám najeto už přes 8.000 km, kvůli této hře jsem utratil 4.000 Kč za volant (Logitech G27) a 5.400 Kč za nový počítač (i na jiné hry, ale převážně na LFS a RBR)...

doplněno 09.07.13 15:29:

*Rocky&#rsquo;s Blackwood Textures

doplněno 09.07.13 15:29:

Sakra, Rocky&#rsquot;s Blackwood Textures

doplněno 09.07.13 15:31:

Tak ještě jednou (HTML moc neumím): Rocky’s Blackwood Textures

triko65cz
hodnocení

Jo a jak se nastavuje ta animace přeřazování?

praivo*

Ta tam NENÍ, protože, jak už jsem psal, nemá žádný smysl.

sowa

dvě slova.. PROJECT CARS :)

hodnocení

0x
Gran turismo 5

panklobouk*
hodnocení

0x

Co Need for Speed Shift? Prvni a druhy dil? Grafika pekna, jizdni model slusny a efektne provedeny pohled z kokpitu, vcetne rukou na volantu.

Pripadne z rallye, DiRT 3 nebo WRC 3, oboji opet disponuje pohledem pres volant a na ruce sofera, kterak se to snazi uridit a radi jako zbesily. ;)

hodnocení

0x

rád si zajezdím v rFactoru, na rfactorcentral.com si po registraci můžeš stahovat autě a tratě jak budeš chtít, po instalaci to má tuším cca 2 GB, moje hra už má trošku víc *smich*

Nejlepší Simulátor závodění

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]