Nejste přihlášen/a.
zdravím, mám XP pro, před cca3 roky jsem si pořídil endoskop SnakeScope Sumikon. Nějakou dobu běžel normálně, pak jsem jej nějakou dobu nepotřeboval a teď nereaguje. Zkusil jsem reinstal z origo CD ale comp hlásí že se instalace nepovedla. Zkoušel jsem instalaci na jiném kompu, taky s XPpro ale se stejným výsledkem. Na CD je pouze jeden EXE soubor který zavádí ovladače tím pádem nemám možnost cokoli ovlivnit.
Díval jsem se na net ale stránky o tomto endoskopu jsou v angličtině, něco tam o tom píší ale já nevím co se mi snaží sdělit. Něco jsem tom našel na:
prosím o pomoc. Jestli někdo pochopí co tam říkaj pomozte mi najít řešení.
děkuji moc.
tak jsem se snažil přeložit googlem stránku v odkazu, ale moc z toho chytrej nejsem. Něco říkají že mám poslat email a umožní mi stáhnout nový sw, jenomže se mi nedaří email odeslat, zase mě to vrátí na tu samou stránku. Nevím co dělám špatně, ale dělám to důsledně
prosím nenajde se někdo co si tu stránku přečte a vysvětlí mi co dělat?
děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.