Nejste přihlášen/a.
zdravím, mám XP pro, před cca3 roky jsem si pořídil endoskop SnakeScope Sumikon. Nějakou dobu běžel normálně, pak jsem jej nějakou dobu nepotřeboval a teď nereaguje. Zkusil jsem reinstal z origo CD ale comp hlásí že se instalace nepovedla. Zkoušel jsem instalaci na jiném kompu, taky s XPpro ale se stejným výsledkem. Na CD je pouze jeden EXE soubor který zavádí ovladače tím pádem nemám možnost cokoli ovlivnit.
Díval jsem se na net ale stránky o tomto endoskopu jsou v angličtině, něco tam o tom píší ale já nevím co se mi snaží sdělit. Něco jsem tom našel na:
prosím o pomoc. Jestli někdo pochopí co tam říkaj pomozte mi najít řešení.
děkuji moc.
tak jsem se snažil přeložit googlem stránku v odkazu, ale moc z toho chytrej nejsem. Něco říkají že mám poslat email a umožní mi stáhnout nový sw, jenomže se mi nedaří email odeslat, zase mě to vrátí na tu samou stránku. Nevím co dělám špatně, ale dělám to důsledně ![]()
prosím nenajde se někdo co si tu stránku přečte a vysvětlí mi co dělat?
děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.