Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalování filmu SD karty

Od: simda odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám problém. Kamerou jsem si natočil video na SD kartu, stáhnul jsem si video do počítače a vypálil. Jenže, když jsem si to chtěl přehrát v DVD přehrávači, tak to jelo bez zvuku. V počítači to jelo se zvukem. Čím to může být? Předem díky za radu :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Kodeky. DVD přehrávač nepodporuje použitý zvukový kodek. V PC pomocí programu převést video na nějaký standardnější formu a znovu vypálit.

doplněno 11.05.13 20:44:

ˇastý problém pokud máte třeba 1 rok starý foták/kameru a na druhou stranu třeba 5 let starý DVD přehrávač.

simda
hodnocení

Díky za radu. Vyzkouším, jen ještě, který kodek se nejčastěji používá?

kangaroo*

Stáhněte si VirtualDub nebo program + kodeky na www.stahuj.cz tam je k výběru několik balíčků, které nainstalujete jak běžný program pro PC.

praivo*

Stáhni si nějaký konvertor, třeba FormatFactory a video převeď třeba na AVI, mělo by to mít nějaký rozumný kodek už přednastavený.

hodnocení

0x

Nač stahovat do PC kodeky, když v PC to hraje? A rozhodně bych to nepřeváděl do AVI, když vypálit DVD z kamery tak jedině v DVD formátu. pokud vím tak by to mělo jít i v NERU, jen dodržet ten správný postup. Já používám WOMBLE je krásně jednoduchý na kompletní editaci i tvorbu DVD menu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]