Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych radu co dělat s klávesnicí na notebooko která si dělá co chce, tím mám na mysli že mi asi před měsícem přestaly jet určitá písmneka jako h,g ,back space a par dalších po třech týdnech kdy sem si musela stále pomáhat klávesnicí na obrazovce se písmenka záhadně rozjela, jemonže o dva dny později mi na den přestaly jet shifty ktere se po dni rozjely, hned další den pro změnu přestaly jet písmena a,q,y,1 a caps lock parkrat se sice ještě rozjely ale ted už mi zase týden nejedou. Prvně jsem se doslechla že to může být vadnou základní deskou ale tohle je nějaké divné v počítačích se nevyznám . Tak jestli nemá někdo podobné zkušenosti nebo neví co se s tím dá dělat.
Děkuji
Dobrý den, nepíšete jako značku notebooku máte a jak je starý. Popřípadě jaký systém na něm využíváte. Každopádně já už se setkal se závadou u notebooku zn. Acer, kdy nereagovala klavesnice a když jo, tak si dělala co chtěla. Stačilo vyndat vadnou baterii a nechat notebook běžet pouze s adapteru a vše funguje jak má. Co jsem se dočetl, tak měli starší Acery nějakou výrobní vadu co se týče odcházející baterie a takto reagovaly. Jen tip.
Taky jste si mohla klávesnici polít nebo jinak poškodit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.