Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB vstup v TV

Od: mishka18* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,pořídili jsme si tuto flashku usb-flash-disky.heureka.c/... ale TV nám ukazuje po připojení flashky že USB není podporováno,máme tuto TV lcd-televize.heureka.cz/... nevíte čím to je? Předtím jsme měli tuto usb-flash-disky.heureka.c/... a ta šla do TV normálně.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná je problém ve velikosti té nové flashky a TV ji nedokáže načíst. Podívejte se do manuálu TV, kde by mohlo být uvedeno, jak velká flashka se může připojit. Další možnost je, že je flashka zformátována na filesystém, který TV nenačte. Porovnejte v PC obě flashky, zda mají systém stejný nebo tu novou zformátujte v PC na jiný filesystém. Patrně jsou jen dvě možnosti - FAT32 nebo NTFS.

Zdravím!

mishka18*
hodnocení

Ještě to zkouším zformátovat,velikostí flashky to není,kamarádova 16gb karta do tv nám normálně šla

praivo*

Formátuj na FAT32.

kangaroo*
hodnocení

0x

Budete muset použít tu USB flashdisk utilitu, která naformátuje a přesvědčí TV, že je OK. Hledejte na Heurece v TV Samsung diskuze (mám pocit model es5500) tam jiný uřivatel napsal podrobný návod jak malou a pomalou flashku donutit TV Samsung flashku vzít a použít.

mishka18*
hodnocení

Tak jsem ji naformátovala do NTFS a už to jde,když to bylo na FAT32,tak mi PC stále psal,když jsem tam chtěla vložit 8gb film že je soubour příliš velký,při tom bylo na flash disku 15gb místo.

ben®

Dobrý den, ta chybová hláška při formátování je v pořádku. Na FAT32 lze nahrát pouze soubor do velikosti 4 GB. Proto se používá novější NTFS, kde již toto omezení není. Není tedy podstatné, kolik je na flashce volného místa, ale jaký je filesystém. Zdravím!

kangaroo*

Tak fajn, ale občas některé TV flashky blokujou záměrně aby lidi kupovali ty předražené fast flashky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]