Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na vyčištění PC

Od: pomozmi odpovědí: 20 změna:

Dobrý den, Znáte nějaký dobrý a rychlí program na vyčištění PC od virů atd? Ale bez vedlejších učinku :)

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Instalační médium OS - to je jediný 100% způsob, který funguje.

Mno, před pěti dny jsem kompletně reinstaloval systém na SSD disk. Dnes mi ESET našel čtyři infikace, takže klídek*smich*

doplněno 10.05.13 20:52:

Ale taková filozofická otázka. Co je to vlastně virus a infikace? Zakoupení Windows, připojení k netu?

kangaroo*
hodnocení

2x

virgin reinstall system

hodnocení

2x

Na viry ESET online scanner. Neinstaluje se, jen stáhne a spustí*. Najde infikace, co například Avast a Microsoft Security Essentials nedetekuje.

eset.cz/...

* I když, stažení je vlastně taky instalace svým způsobem, že...

df
hodnocení

Ještě se chci zeptat ty virusové soubory mi to smaže?

Ne asi. Najde je a doporučí je nechat v počítači.*haha*

dary*
hodnocení

0x
Ccleaner, avast.

pomozmi
hodnocení

Děkuji všem:)

kangaroo*
hodnocení

0x

Vytvoř si bitovou kopii systému + antivir + záloha a synchronizace dat a můžeš si systém na čisto přeinstalovat třeba každou hodinu :)

Hele, kangaroo@, když tak každej den reinstaluješ, co ti to potom dělá? Já to udělal jednou kvůli výměně disku a pů dne mi chodily aktualizace od mrkví. *zed*

doplněno 10.05.13 21:19:

*půl dne

kangaroo*

Já to neinstaluju každý den, jen to obrazně poukazuju na tu možnost. Mě stačí 1 týdně

opredat

Amateri si ty aktualizace jednou stahnou a pridaji navzdy k instalacce a odbornici pokazde cekaji pul dne a pritom mlati hlavou do zdi ...

Mohu vědět podrobný postup? Dělal jsem to totiž pooprvé a tak bych si rád rozšířil obzory. Děkuji.

doplněno 12.05.13 00:02:

Kangaroo mi neodpověděl, tak doufám, že Ty ano...

opredat

ddf
hodnocení

A ty viry mi to vymaže? (ESET)

Většina AV programů (včetně řešení od ESETu) nabídne vhodné řešení, které nabízí smazání, vložení do karanetény, odeslání na anylázu a mnohé další. Nejdůkladnějším řešením je důkladná kontrola např. pomocí MWAW.

Na českém fóru viry tecka cz nebo pc-help tecka cz ti poradí.

praivo*
hodnocení

0x

Na hledání virů používám Malwarebytes&rsqu/..., antivir mám Microsoft Security Essentials, firewall Comodo.

hodnocení

0x

Já bych doporučoval Tune-Up Utilites.

rskrys*

to akorát zaseká kompa

rskrys*
hodnocení

0x

Suprovej program je ESET online scaner

doplněno 11.05.13 19:04:

eset.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]