Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde instalovat firefox

Od: wera* odpovědí: 13 změna:

Donrý den,

Přeinstaloval jsem windows7 a nejde mi nainstalovat firefox.Data se vyextrahují,pak mi to hodí tabulku na přihlášení jako administrátor.Vše vyplním-odkliknu a nic se neděje.Zkusil jsem i starší verzi ale to samé.Díky za názor.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordweb24*
hodnocení

0x

Dobrý den, možná instalujete verzi, která není se systémem WIN 7 kompatibilní. Zkuste stáhnout zde a pak dejte vědět.

wera*
hodnocení

Tuto verzi jsem právě neúspěšně instaloval.Zkusil jsem i starší a chová se to naprosto stejně.

fribble*
hodnocení

0x

Prohlédněte si stránky mozilla.cz/... , pokud začnete Firefox používat, stejně je budete potřebovat kvůli doplňkům atd.

doplněno 10.05.13 13:41:

Na Mozille nahoře stahnout, zkontrolovat, že stahujete verzi pro Windows. Ani není třeba předchozí verze, mazat FF si to obstará.

doplněno 10.05.13 13:44:

Sorry, čárka o slovo vedle.

wera*
hodnocení

Já už ff několik let používám a bez problémů.práve kvůli jeho doplnkům.Doted mi v pohodě šel také ve windows7.Systém už byl přejlcený tak jsem nainstaloval sedmičky znova a narazil jsem na tento problém.Jiné aplikace mi běží normálně,systém je stabilní.

fribble*

Tak si stahněte verzi pro firmy ze mozilla.org/... - 17.0.5.esr. Je tam i čeština, opět pozor na Win. Já jí na W7 mám, teď v ní píšu, aktualizace, doplńky atd. stejné, jen se tak často nemění číslo verze, aby se IT neulítali.

wera*
hodnocení

Bohužel to samé to dělá,nebo spíše to nic nedělá*zed*

lordweb24*

Nemůžu srovnávat win 7 nemám je, Ale předpokládám, že postup je následující. Máš stažený instalační balík někde třeba na ploše. Klikneš pravým a dáš spustit jako správce počítače nebo jako administrator. Systém se tě zeptá na přihlšovací údaje a heslo a pak se nic neděje? Není možné, že přihlašovací údaje vyplňuješ chybně? Popřípadě zkus restartovat PC a zkusit pustit inastalaci znova...

wera*
hodnocení

Ano přesně tak,je tam možnost budto přihlásit se a nebo jako že jsem správce a ani to heslo nechce.Když jsem poprvé zadal špatné údaje tak mě to hnedka napsalo že je chyba v heslu-jménu.pak už mi to potvrdilo jako že ok,ale nic se pak již neděje.

Já si hlavně nevzpomínám že by tam kdy dřív ve ff toto přihlašovací okno na heslo bylo.

fribble*

Tak mi asi něco začíná docházet. Když už máte na ploše stažený instalační .exe soubor, proč ho spouštět pravou myší jako správce? Mašinu už máte spuštěnou, tak levý dvojklik na ikonu ... Dejte vědět jak to dopadlo.

fribble*

Tak snad poslední nápad - Program Files a surově smazat položky začínající Mozilla (asi 2 - FF a Service), aby se nehádaly nějaké zbytky, a zkusit znova.

rv*
hodnocení

0x

Start -> napsat uac. Tím se spustí řízení uživatelských účtů. Nastavit na najnižší úroveň. Možná bude potřeba restart a pak nainstalovat firefox. Dle uvážení pak vrátit uac na předchozí nastavení.

praivo*

UAC za to nemůže, ten dotaz na zadání adm. hesla funguje.

praivo*
hodnocení

0x

Ostatní programy nainstalovat jdou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]