Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat router?

Od: petr70 odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

nevím jestli můj dotaz bude položen dostatečně přesně, jsem Lama :). Potřebuji poradit jaké parametry routru jsou v mém případě důležité a hlavně"minimální", protože jako každý chci hodně muziky za málo peněz :). Mám kabelové připojení (UPC 5120/512), chci wifi router, tak abych jeden počítač propojil UTP kabelem a druhý wifi (cca 15m přes 2 příčky v paneláku). Probrouzdal jsem desítky stránek a sehnal stovky informací, ale nejsem schopen si je ujasnit. Čemu všemu mám dát priority - WiFi 802.11b/g až 54 Mbps (málo, hodně?), jaký min. výkon? Funkce WDS (ano či ne), HDCP?. Děkuji předem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tenhle by ti bohate stacil dvtech.shop.ekatalog.biz/...
Stary modem das do WAN portu pac bez modemu ti to nepobezi
petr70
hodnocení

díky moc, naprosto jasná odpověď.
neni zac, beha mi tenhle typ akorat bez wifi bez problem u par uzivatelu a pokud ti jde jen o to aby to jelo a nemuselo se v tom nejak hrabat tak dobra volba, na asus to samo nema ale zase ta cena je supr...
petr70
hodnocení

ano, přesně o tohle mi jde. Nastavit a pokud možno na to do smrti nesahat... *palec*. Ještě jednou dík.
To zase slibovat nebudu, může se zaseknout a potřebovat zrestartovat :P
sitcom
Pry na asus to nema :D tak to mi věř že ma.. Kazovější vyrobky než asus si lze představit važně jen s nadsazkou.
Jinak s vyberem routu si myslim ze taky naprosto dostačujici :)
Tak to mi věř že nemá a to jak funkcema tak kvalitou. Nicméně v pohodě stačí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]