Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kx driver nastavení

Od: neznamy odpovědí: 7 změna:

ahoj,nainstaloval sem si kx ovladače k Sound Blaster Live 0220 a potřebuju nastavit ovladač aby mi hráli reproduktory,přidavam obrazek jak to mám popř kdyby jste někdo měl obrazek jak to ma být tak ho prosím sem dejte,děkuji :)

Kx driver nastavení

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Do tohoto bych zatím nezasahoval. Obvykle stačí navolit ve windows Ovládací panely -> zvuk -> přehrávání a od kX vybrat Wave Out 2/3 jako Výchozí zařízení. Popřípadě jde vybrat i Master Mixer kX. A samozřejmě v mixéru mít hlasitost nenulovou.

neznamy
hodnocení

diky a poradiš mi prosimtě co mam v kx mixeru nastavit? pořád to zkouším a nic :x

neznamy
hodnocení

takto se mi ukazuje směšovač hlasitosti ale podle mě by mělo ukazovat hlasitost hraní i u mixeru,protože takhle to nehraje

Kx driver nastavení #2
rv*

Na obr. je funkční varianta.

U tebe to vypadá taky funkční. Máš repro zapojené na výstup ze SB? není náhodou připojeno na zvukovku z motherboardu?

Kx driver nastavení #3
neznamy
hodnocení

mam to zapojene na tu zvukovku sound blaster live 5.1... do zelene dirky...na zakladovce vyplou zvukovku v biosu a pořad si s tim nevim rady

rv*

Tak ještě změň výchozí zařízení na to, co mám já - to je Wave Out 2/3

neznamy
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]