Nejste přihlášen/a.
polila jsem počítač vodou téměř okamžitě začal pískat a chrčet atd. hned jsem ho vypla a dala jsem vysušit ale ted mi nejde zapnout.
Tak ho zase vypni, vyndej baterii (předpokládám, že je to notebook) a vzhledem k formulaci otázkyy ho radši dej do opravny nebo zkušenějšímu známému. Je třeba počítač kompletně rozebrat a umýt destilovanou vodou nebo lihem, což asi sama nezvládneš.
doplněno 05.05.13 17:54:Ono taky jde o tom co znamená "nejde zapnout". To je takový problém to popsat trochu podrobněji? A jak to myslíš s tou baterií? Nepoužíváš ji a proto je vyndaná, nebo nevíš, kde je?
doplněno 05.05.13 18:07:Víš co, zkus ten počítač aspoň pořádně nafotit, ať aspoň vím, co je zač, jinak se nikam nedostaneme.
je mi líto ale já ten počítač nemůžu zapnout tudíž ho nemůžu vypnou a navíc můj notebook nemá baterii ale i tak dík za pomoc
Pánové Praivo a Svenhakon - je úplně jedno, o jaký jde model počítače a jestli je to notes nebo něco jiného...
Pokud budeme Sandře věřit, že polila počítač a ten "téměř okamžitě začal pískat a chrčet" (a to je vše, co je schopna napsat), je asi jediná rada - rychle mašinku svěřit servisu nebo někomu znalému, ať jí aspoň zachrání data... Do té doby počítač samozřejmě odpojit od elektriky a NEZAPÍNAT!
doplněno 05.05.13 19:07: Praivo - je mi to jasné a je mi i jasné proč...
Ale Sandra buďto neví, že tam baterie je a nebo tam baterie z nějakého důvodu opravdu není.
BTW - celý ten dotaz vnímám jako fake, i laik by jej - podle mne, formuloval jinak.
doplněno 05.05.13 20:50: Sadro, je úplně lhostejné, čemu věřím a čemu ne... Snažil jsem se ti poradit - a zase je úplně lhostejné, zda ty tomu věříš či ne...
Každopádně jsi udělala to jediné rozumné, co´s v rámci svých vědomostí v popsaném případě mohla.
Mně šlo jen o to, že se mi zdálo divné, že by tam nebyla baterie. A jestli tam je, tak právě musí co nejrychleji ven.
děkuju za radu a ta baterie tam opravdu není to mi věř a ten počítač jsem donesla jednomu kamarádovi takže už je to vyřešený nebo v to aspoň doufám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.